top of page
IMG_3531.jpg

Vogelwering laten plaatsen

Onze servicemedewerkers zijn opgeleid om adviezen uit te brengen over de juiste vorm van vogelwering en deze daarna vakkundig te laten plaatsen. Bij zowel het laten plaatsen als het leveren van vogelwering maken we uitsluitend gebruik professionele materialen. Zodoende kan je na het laten plaatsen van vogelwering weer jaren vooruit. 

Kosten vogelwering laten plaatsen

Om de kosten voor het laten plaatsen van vogelwering specifiek voor jouw situatie te achterhalen vragen we je het probleem telefonisch op 0800 0425 of via het contactformulier te omschrijven. De kosten voor het laten plaatsen van vogelwering brengen we vervolgens in kaart aan de hand van een vrijblijvende inspectie en een offerte. Indien je ons hiervoor inschakelt, plannen we een installatie datum met je in. Doorgaans kunnen we na het verkrijgen van een opdracht binnen 24 uur een medewerker langs laten komen om de vogelwering te laten plaatsen.

Last van vogels

Vogeloverlast brengt gevaar met zich mee. De aanwezigheid van vogels kan hun uitwerpselen er voor zorgen dat gebouwen, goederen en producten ernstig verontreinigd raken. Zodra een vogel op (geplande) bouw- of festiviteitsterrein aan het broeden is kunnen plannen verzet worden totdat de vogel is uitgebroed. 

bottom of page