top of page
8925339_ml_edited.jpg
KOTH0059.png

Vlooien laten bestrijden

Onze servicemedewerkers zijn gecertificeerd om vakkundig en professioneel een vlooien te laten bestrijden. Uitsluitend veilig en met toegelaten middelen helpen we je verder. Deze middelen hebben een werkingsduur van tot wel 12 weken en laten het bestrijden van vlooien na de behandeling vanzelf gaan.

Kosten vlooien laten bestrijden

Voor een prijsafspraak om vlooien te laten bestrijden vragen we je het probleem telefonisch op 0800 0425 of via het contactformulier te omschrijven. In de meeste gevallen zijn de kosten voor het laten bestrijden van vlooien €109,- inclusief 21% btw. Indien je ons hiervoor een opdracht verstrekt, plannen we een bestrijdingsdatum met je in. Doorgaans kunnen we na het verkrijgen van een opdracht binnen 24 uur een servicemedewerker langs laten komen om de vlooien te bestrijden.

In 7 stappen een huis zonder vlooien

Met behulp van ons handboek ¨In 7 stappen een huis zonder vlooien¨ kunnen we in samenwerking daadwerkelijk voor langere tijd van vlooien af komen. Loop voorafgaand aan een bestrijdingsactie de stappen door om het gewenste resultaat te behalen.

Ander ongedierte 

Ratten, Muizen, Vliegen, Wespen, Bedwantsen, Rioolvliegjes, Kakkerlakken, Mieren, Processierupsen, Vogels, meer..

Contact

bottom of page