top of page

Vliegen laten bestrijden in Groningen Friesland en Drenthe

werknemer in actie (1).jpg

Vliegen laten bestrijden

Onze servicemedewerkers zijn gecertificeerd om vakkundig en professioneel vliegen te laten bestrijden. Zeker wanneer je voor langere tijd van vliegen af wilt zijn is een professionele bestrijding een veilige en effectieve oplossing. Na het laten bestrijden van vliegen ben je dankzij de middelen tot wel 12 weken van vliegen af. 

Kosten vliegen laten bestrijden

Voor de exacte kosten om vliegen te laten bestrijden vragen we je eerst telefonisch op 0800 0425 of via het contactformulier het probleem te omschrijven. In de meeste gevallen zijn de kosten voor het laten bestrijden van vliegen €109,- inclusief 21% btw. Indien je hiervoor een opdracht aan ons verstrekt, plannen we een afspraak met je in. Doorgaans kunnen we binnen 24 uur een servicemedewerker langs laten komen om de vliegen te bestrijden.

Last van vliegen

Wanneer je last van vliegen ervaart is het verstandig om actie te (laten) ondernemen. Vliegen planten zich namelijk razend snel voor. Ook zorgen vliegen voor een gezondheidsrisico. Zij kunnen onopgemerkt op een stuk rottend materiaal of een andere onhygiënische plaats zitten en vervolgens andere oppervlakten besmetten. Ziektes die zij hierbij overbrengen zijn onder andere salmonella, tuberculose en parasitaire wormen over.

Nazorg

Na de behandeling ontvang je tips en adviezen om in de toekomst een vliegenplaag te voorkomen. Ook beschikken we over verschillende methoden om een nieuwe vliegenplaag vroegtijdig te detecteren. Zo loop je nooit weer risico op een vliegenplaag.

Wat kan je nu doen?

Het belangrijk om vliegen niet vrij hun gang te laten gaan. De plaag zal dan groter en groter worden. Om de ontwikkeling hiervan tegen te gaan dienen voedselbronnen en broedplaatsen zo veel mogelijk te worden geëlimineerd.

Ander ongedierte 

Ratten, Muizen, Vlooien, Wespen, Bedwantsen, Rioolvliegjes, Kakkerlakken, Mieren, Processierupsen, Vogels, meer..

Contact

bottom of page