top of page

Kakkerlakken laten bestrijden in Groningen Friesland en Drenthe

Fotolia_126987795_XS.jpg

Oplossing tegen steenmarters in Drenthe

Onze servicemedewerkers in Drenthe zijn gecertificeerd om professioneel te ondersteunen bij het vinden van de juiste oplossing tegen steenmarters. Bij zowel het leveren als het installeren van een oplossing tegen steenmarters maken we in Drenthe uitsluitend gebruik van duurzame en toegelaten materialen. Zodoende zijn onze klanten in Drenthe nadat we een oplossing hebben opgeleverd voor jaren beschermd tegen steenmarters.  

Kosten oplossing tegen steenmarters in Drenthe

Om er achter te komen wat in jouw situatie de kosten zijn voor de oplossing tegen steenmarters vragen we je eerst het probleem telefonisch op 0800 0425 of via het contactformulier aan ons uit te leggen. De kosten voor een oplossing tegen steenmarters brengen we vervolgens in kaart aan de hand van een vrijblijvende inspectie. Indien je ons hiervoor vraagt, plannen we een inspectiedatum datum met je in. Doorgaans kunnen we na het verkrijgen van een opdracht in Drenthe binnen 24 uur een servicemedewerker langs laten komen om een oplossing tegen steenmarters te installeren.

Last van steenmarters in Drenthe

Last van steenmarters kan erg vervelend zijn. Zeker als je weet welke problemen zij kunnen veroorzaken. Steenmarters zijn actief in Drenthe en kunnen gebouwen, auto's en dieren van klein tot groot ernstig beschadigen en tot last zijn. In het bovenstaande filmpje is een voorbeeld te zien van wat voor last de aanwezigheid van steenmarters met zich mee brengt. 

Wat kan je nu (niet) doen?

Voedselbronnen en schuilplaatsen dienen zo veel mogelijk te worden geëlimineerd. Dichtmaken van het probleemgebied raden we, mits de steenmarter er wel uit maar niet in kan, sterk af. Steenmarters zullen dan andere uitgangen proberen te maken en in de meeste gevallen nog meer schade aanrichten. 

Anker 1

Ander ongedierte 

Ratten, Muizen, Vliegen, Vlooien, Wespen, Bedwantsen, Rioolvliegjes, Mieren, Processierupsen, Vogels, meer..

Contact

bottom of page