top of page
Steenmarter - kopie.jpg

Steenmarter weren

Onze servicemedewerkers zijn gecertificeerd om professioneel te ondersteunen bij het vinden en plaatsen van het juiste weringsmateriaal om een steenmarter mee te weren. Bij het leveren en/of installeren van materiaal wat bedoeld is voor het weren van een steenmarter maken we uitsluitend gebruik van duurzame en toegelaten materialen. Zodoende zijn onze klanten nadat we langs zijn geweest om een steenmarter te weren voor jaren beschermd tegen steenmarters.  

Kosten steenmarter weren

Om er achter te komen wat in jouw situatie de kosten zijn om een steenmarter te weren vragen we je eerst het probleem telefonisch op 0800 0425 of via het contactformulier aan ons uit te leggen. De kosten om een steenmarter te weren brengen we vervolgens in kaart aan de hand van een vrijblijvende inspectie. Indien je ons hiervoor vraagt, plannen we een inspectiedatum datum met je in. Doorgaans kunnen we na het verkrijgen van een opdracht binnen 24 uur een servicemedewerker langs laten komen om een steenmarter te weren.

Last van steenmarter

Last van een steenmarter kan erg vervelend zijn. Zeker als je weet welke problemen zij kunnen veroorzaken. Een steenmarter kan gebouwen, auto's en dieren van klein tot groot ernstig beschadigen en tot last zijn. In het bovenstaande filmpje is een voorbeeld te zien van wat voor last de aanwezigheid van een steenmarter met zich mee brengt. 

Wat kan je nu (niet) doen?

Voedselbronnen en schuilplaatsen dienen zo veel mogelijk te worden geëlimineerd. Dichtmaken van het probleemgebied raden we, mits de steenmarter er wel uit maar niet in kan, sterk af. Steenmarters zullen dan andere uitgangen proberen te maken en in de meeste gevallen nog meer schade aanrichten. 

Anker 1

Ander ongedierte 

Ratten, Muizen, Vliegen, Vlooien, Wespen, Bedwantsen, Rioolvliegjes, Mieren, Processierupsen, Vogels, meer..

Contact

bottom of page