top of page
Fotolia_126987795_XS.jpg

Steenmarter weren

Onze servicemedewerkers in zijn gecertificeerd om professioneel te ondersteunen bij het vinden en plaatsen van het juiste weringsmateriaal om een steenmarter mee te weren. Bij het leveren en/of installeren van materiaal om een steenmarter mee te weren maken we uitsluitend gebruik van duurzame en in toegelaten materialen. Zodoende zijn onze klanten in nadat we langs zijn geweest voor het weren van een steenmarter voor jaren tegen steenmarters beschermd.  

Kosten steenmarter weren

Om er achter te komen wat in jouw situatie de kosten zijn om een steenmarter te weren in vragen we je eerst het probleem telefonisch op 0800 0425 of via het contactformulier aan ons uit te leggen. De kosten om een steenmarter te weren brengen we vervolgens in kaart aan de hand van een vrijblijvende inspectie. Indien je ons hiervoor vraagt, plannen we een inspectiedatum datum met je in. Doorgaans kunnen we na het verkrijgen van een opdracht in binnen 24 uur een servicemedewerker langs laten komen om een steenmarter te weren.

Last van een steenmarter

Last van een steenmarter kan erg vervelend zijn. Zeker als je weet welke problemen zij kunnen veroorzaken. De steenmarter is momenteel erg actief en kan gebouwen, auto's en dieren ernstig beschadigen en tot last zijn. In het bovenstaande filmpje is een voorbeeld te zien van wat voor last de aanwezigheid van een steenmarter met zich mee brengt. 

Wat kan je nu (niet) doen?

Voedselbronnen en schuilplaatsen dienen zo veel mogelijk te worden geëlimineerd. Dichtmaken van het probleemgebied raden we, mits de steenmarter er wel uit maar niet in kan, sterk af. Steenmarters zullen dan andere uitgangen proberen te maken en in de meeste gevallen nog meer schade aanrichten. 

Anker 1

Ander ongedierte 

Ratten, Muizen, Vliegen, Vlooien, Wespen, Bedwantsen, Rioolvliegjes, Mieren, Processierupsen, Vogels, meer..

Contact

bottom of page