top of page

Vliegen laten bestrijden in Groningen Friesland en Drenthe

Motmuggen rioolvliegjes laten bestrijden in Groningen Friesland en Drenthe.jpg

Rioolvliegjes laten bestrijden

Onze servicemedewerkers zijn gecertificeerd om vakkundig en professioneel rioolvliegjes te laten bestrijden. We kunnen dit veilig en met toegelaten middelen voor je doen. De bestrijdingsmiddelen hebben een werking van maximaal 12 weken. Het laten bestrijden van rioolvliegjes gebeurt ten alle tijde met inachtneming van de omgeving en het milieu.

Kosten rioolvliegjes laten bestrijden

Voor informatie over de kosten rioolvliegjes bij jou te laten bestrijden vragen we je eerst het probleem telefonisch op 0800 0425 of via het contactformulier te omschrijven. In de meeste gevallen zijn de kosten voor het laten bestrijden van rioolvliegjes €109,- inclusief 21% btw. Indien je ons hiervoor wilt inschakelen plannen we een bestrijdingsdatum met je in. Doorgaans kunnen we na het verkrijgen van een opdracht binnen 24 uur een servicemedewerker langs laten komen om de rioolvliegjes te bestrijden.

Wat kan je nu doen?

Het belangrijk om rioolvliegjes niet vrij hun gang te laten gaan. Rioolvliegjes planten zich namelijk snel voor. Om dit tegen te gaan dient de bron waaruit de rioolvliegjes komen (indien mogelijk) te worden geëlimineerd.

Ander ongedierte 

Ratten, Muizen, Vliegen, Vlooien, Wespen, Bedwantsen, Kakkerlakken, Mieren, Processierupsen, Vogels, meer..

Contact

bottom of page