top of page

Ratten laten bestrijden in Groningen Friesland en Drenthe

afbeelding omar.jpg

Ratten laten bestrijden

Onze servicemedewerkers zijn gecertificeerd om vakkundig en professioneel ratten te laten bestrijden. Wij werken uitsluitend veilig en met professionele middelen. Het werken hiermee gebeurt met inachtneming van het milieu en humaniteit. 

Kosten ratten laten bestrijden

Voor meer informatie over de kosten om ratten te laten bestrijden vragen wij je het probleem telefonisch op 0800 0425 of via het contactformulier te omschrijven. In de meeste gevallen zijn de kosten voor het laten bestrijden van ratten €85,- per bezoek (meestal 3 bezoeken nodig) inclusief 21% btw. Indien je ons een hiervoor een opdracht verstrekt, plannen we een afspraak met je in. Doorgaans kunnen we binnen 24 uur een servicemedewerker langs laten komen om de ratten te bestrijden.

 

Automatische vangsystemen

Neem voor het huren met service contact op met onze klantenservice.

Top product
eko1000-vangunit.jpg

EKO1000

mimetic-mhouse_web2.png

Mimetic-Mhouse

Ratten laten bestrijden noodzakelijk?

Door de aanwezigheid van ratten lopen mensen ernstige gezondheidsklachten op. De bestrijding van ratten is hierom noodzakelijk. Ratten zijn drager van ziekten zoals Salmonella, de ziekte van Weil, E. coli en Tuberculose. Daarnaast worden zij vaak geparasiteerd door teken, mijten en vlooien. Graverij zorgt voor verzakkingen, knaagschade kan brand veroorzaken en zo zijn er nog tal van problemen die veroorzaakt kunnen worden door ratten. 

Ratten voorkomen

Na een rattenbestrijding geven we je adviezen om ratten te voorkomen. Ook beschikken we over verschillende methoden om een nieuwe rattenplaag vroegtijdig te detecteren. Zo loop je nooit weer risico op een grote rattenplaag.

Wat kan je nu (niet) doen?

Het niet altijd mogelijk om een plaag voor te zijn. Wel is het belangrijk om ratten niet vrij hun gang te laten gaan. Voedselbronnen en schuilplaatsen dienen zo veel mogelijk geëlimineerd te worden. Dichtmaken van het rattennest heeft weinig zin. Vaak zullen de ratten een andere opening zoeken en kunnen zij hierbij je eigendommen verder beschadigen.

Ander ongedierte 

Muizen, Vliegen, Vlooien, Wespen, Bedwantsen, Rioolvliegjes, Kakkerlakken, Mieren, Processierupsen, Vogels, meer..

Contact

bottom of page