top of page
Thaumetopoea_processionea,_closeup.JPG

Processierups laten bestrijden

Onze servicemedewerkers zijn gecertificeerd om vakkundig en professioneel processierups voor je te laten bestrijden. Een behandeling kunnen we 100% biologisch en vaak zonder (kostbare) hoogwerker voor realiseren. Het laten bestrijden van processierups gebeurt ten alle tijde met inachtneming van de omgeving en zonder giftige stoffen. 

Kosten processierups laten bestrijden

Voor meer informatie over wat in jou situatie de kosten zijn om processierups te laten bestrijden vragen we je eerst het probleem telefonisch op 0800 0425 of via het contactformulier te omschrijven. In de meeste gevallen zijn de kosten voor het laten bestrijden van processierups €109,- inclusief 21% btw. Indien je ons hiervoor inschakelt, plannen wij een bestrijdingsdatum met je in. Doorgaans kunnen we na het verkrijgen van een opdracht binnen 24 uur een medewerker langs laten komen om de processierups te bestrijden.

Last van processierups

Last van processierups in je boom kan erg vervelend zijn, zeker voor de mensen die met de brandharen in aanraking komen. De brandharen zorgen voor gezondheidsklachten zoals jeuk, benauwdheid, allergische reacties en oog klachten. Processierups gel helpt om de jeuk te verminderen. Bij ernstige last van de brandharen van de processierups adviseren we je een huisarts raad te plegen.

Wat kan je nu doen?

Zorg ervoor dat anderen niet in de buurt van de processierups kan komen. Een lint kan daarbij helpen. Zelf te werk gaan kan voor gevaarlijke situaties zorgen. Begin hier dan ook alleen aan als je zeker weet dat dit veilig gebeurt. De beste methode om zelf processierups te bestrijden is door het nest te fixeren met RUFIX Eikenprocessierups middel.

Ander ongedierte 

Ratten, Muizen, Vliegen, Vlooien, Wespen, Bedwantsen, Rioolvliegjes, Kakkerlakken, Mieren, Vogels, meer..

Contact

bottom of page