top of page

Over ons

Familiebedrijf Artavis

Het familiebedrijf Artavis is opgericht met als doel vogeloverlast tegen te gaan. Uiteindelijk is het daar niet bij gebleven. Het familiebedrijf heeft zich verder gespecialiseerd in ongediertebeheer, faunabeheer en hygiënebeheer. Onder leiding van I.G. Keuning en zoon O.M. Keuning worden nu dagelijks de waardevolle diensten van Artavis geïmplementeerd en uitgevoerd door de servicemedewerkers van Artavis. Dankzij onze landelijke dekking kun je, waar je maar wenst rekenen op onze expertise.

DSC0438011.jpg
Omar keuning.jpg

De naam

De naam ARTAVIS  is ontstaan uit de samenvoeging van de vertaling van het Engelse woord ART (kunst) en AVIS (latijn voor vogel).  ARTAVIS is begonnen met het beheersen en bestrijden van vogeloverlast door meeuwen, duiven, kraaien en spreeuwen door het toepassen van ecologische en milieuvriendelijke oplossingen. Zo kan vogeloverlast worden bestreden door de inzet van onze valkenier. Het is de kunst om de overlast van vogels met behulp van hun natuurlijke vijand, de roofvogel beheersbaar te houden. Het principe blijft verjagen door middel van het natuurlijke gedrag van de roofvogel. Valkerij vergt veel toewijding, vakkennis en uitgebreide verzorging van de roofvogels door onze valkeniers om de vogels in optimale conditie te houden, dit 365 dagen per jaar!

Certificaten en lidmaatschappen

Jaarlijks wordt ons bedrijf en personeel ten behoeve van de vereiste certificaten geauditeerd en bijgeschoold. Dit doen wij om je te verzekeren van een professionele dienstverlening. Ook zijn wij lid van verschillende organisaties om branchegericht nieuws en innovatieve oplossingen zo snel mogelijk aan je te kunnen doorgeven.  Zijn wij niet in het bezit van een certificaat die nodig is om bij jou te mogen werken? Dan is het altijd bespreekbaar om deze te halen!

Artavis is lid van (de) Coöperatie NL Pest Control, een samenwerkingsverband tussen plaagdiermanagement bedrijven door heel Nederland.

Deze coöperatie is gecertificeerd voor VCA*, zodat klanten (zakelijk en/of particulier) zeker weten dat wij rekening houden met veiligheid, gezondheid en milieu.

De coöperatie is ook in het bezit van het Keurmerk Plaagdier Management Bedrijven (www.kpmb.nl ) en de certificering voor IPM Buitengebruik, wat inhoudt dat wij werken volgens de laatste richtlijnen en methodes en conform wet- en regelgeving. Integrated Pest Management loopt als een rode draad door de bedrijfsvoering van de bij ons aangesloten bedrijven. Dit houdt in grote lijnen in dat wanneer zich ergens geen plaagdieren kunnen vestigen, men ze ook niet hoeft te bestrijden.

Wij helpen je op een serieuze manier van uw probleem af, het liefst door de bron aan te pakken.

NLPestControl_Keurmerken_klein.png
Anker certificaten
bottom of page