top of page

Muizen laten bestrijden in Groningen Friesland en Drenthe

mouse.jpg

Muizen laten bestrijden

Onze servicemedewerkers zijn gecertificeerd om vakkundig, professioneel en doelgericht muizen te laten bestrijden. In veel gevallen kunnen we dit zelfs gifvrij voor je realiseren. Lukt dit niet? Dan helpen we je met professionele middelen van het muizenprobleem af. 

Kosten muizen laten bestrijden

Voordat je bestrijdingskosten maakt bieden we je vrijblijvend een inspectie en plan van aanpak aan. De kosten voor het laten bestrijden van muizen bedragen in de meeste gevallen € 79,- per bezoek (gemiddeld 3) inclusief 21% btw. Indien je hiervoor een opdracht aan ons verstrekt, plannen we een afspraak met je in. Doorgaans kunnen we binnen 24 uur een servicemedewerker langs laten komen voor de inspectie en het plan van aanpak. Voor een afspraak zijn wij telefonisch op 0800 0425 en via het contactformulier te bereiken.

Last van muizen

Zodra je last van muizen hebt is het verstandig hier wat aan te doen. De voortplanting van een muis gaat namelijk razend snel. Een koppel muizen kan tien keer per jaar, tot wel twaalf jongen per keer krijgen. Daarnaast kan last van muizen kan nog andere problemen met zich mee brengen. Brand door knaagschade, ziekten door uitwerpselen en slapeloze nachten door het heen en weer getrippel zijn enkele voorbeelden hiervan.

Muizenprobleem voorkomen

Na elke bestrijding ontvang je adviezen om een muizenprobleem in de toekomst te voorkomen. Ook beschikken we over verschillende methoden om een nieuwe muizenpopulatie vroegtijdig te detecteren. Zo loop je nooit weer risico op een grote muizenplaag en blijft het bij jou muisstil.

Wat kan je nu (niet) doen?

Het belangrijk om muizen niet vrij hun gang te laten gaan. Voedselbronnen en schuilplaatsen dienen zo veel mogelijk geëlimineerd te worden. Dichtmaken van het muizennest heeft weinig zin en raden we sterk af. Vaak zullen de muizen een andere opening zoeken en zullen zij een gebouw verder beschadigen.

Anker 1

Ander ongedierte 

Ratten, Vliegen, Vlooien, Wespen, Bedwantsen, Rioolvliegjes, Kakkerlakken, Mieren, Processierupsen, Vogels, meer..

Contact

bottom of page