top of page
Kruipende insecten.jpg

Mieren laten bestrijden

Onze servicemedewerkers zijn gecertificeerd om vakkundig en professioneel bij jou mieren te laten bestrijden. We helpen je uitsluitend veilig en met toegelaten bestrijdingsmiddelen verder. Het laten bestrijden van mieren gebeurt altijd met inachtneming van de omgeving en het milieu.

Kosten mieren laten bestrijden

Voor meer informatie over wat de kosten zijn om bij jou mieren te laten bestrijden vragen we je eerst het probleem telefonisch op 0800 0425 of via het contactformulier te omschrijven. In de meeste gevallen zijn de kosten voor het laten bestrijden van mieren €109,- inclusief 21% btw en garantie. Indien je ons hiervoor inschakelt, plannen we een bestrijdingsdatum met je in. Doorgaans kunnen we na het verkrijgen van een opdracht binnen 24 uur een medewerker langs laten komen om de mieren te bestrijden.

Let op: de garantie op een mierenbestrijding is alleen binnenshuis van toepassing*

Wat kan je nu (niet) doen?

Vaak komen mieren op zoetigheid of rottend hout af. Weghalen van de bron is dan juiste stap. Ook zogenaamde mieren lok doosjes kan je maar beter weghalen. Het gehalte werkzame stof in deze lok doosjes zorgt ervoor dat mieren snel dood gaan waardoor het bestrijdingsmiddel de koningin meestal niet bereikt. De koningin kan dan (tot wel 15 jaar) voor een nieuwe aanwas met mieren zorgen.

Ander ongedierte 

Ratten, Muizen, Vliegen, Vlooien, Wespen, Bedwantsen, Rioolvliegjes, Kakkerlakken, Processierupsen,  Vogels, meer..

Contact

bottom of page