top of page

Kakkerlakken laten bestrijden in Groningen Friesland en Drenthe

werknemer in actie (1).jpg

Kakkerlakken laten bestrijden

Onze servicemedewerkers zijn gecertificeerd om vakkundig en professioneel bij jou kakkerlakken te laten bestrijden. Met toegelaten middelen helpen we je gegarandeerd van kakkerlakken af. Het laten bestrijden van kakkerlakken gebeurt ten alle tijde veilig en met inachtneming het milieu. 

Kosten kakkerlakken laten bestrijden

Om er achter te komen wat in jouw situatie de kosten zijn voor het laten bestrijden van kakkerlakken vragen we je eerst het probleem telefonisch op 0800 0425 of via het contactformulier te omschrijven. In de meeste gevallen zijn de kosten voor het laten bestrijden van kakkerlakken €109,- inclusief 21% btw. Indien je ons hiervoor inschakelt, plannen wij een bestrijdingsdatum met je in. Doorgaans kunnen we na het verkrijgen van een opdracht binnen 24 uur een servicemedewerker langs laten komen om de kakkerlakken te bestrijden.

Last van kakkerlakken

Last van kakkerlakken kan erg vervelend zijn. Zeker als je weet welke problemen zij kunnen veroorzaken. Kakkerlakken dragen ziekten als salmonella en dysenterie bij zich en hun uitwerpselen kunnen eczeem en astma veroorzaken. 

Kakkerlakken voorkomen

Na de bestrijding van kakkerlakken ontvang je tips & adviezen om kakkerlakken te voorkomen. Ook beschikken we over verschillende methoden en materialen om een nieuwe plaag vroegtijdig te detecteren. Zodoende loop je nooit weer risico op een kakkerlakkenplaag.

Wat kan je nu (niet) doen?

Voedselbronnen en schuilplaatsen dienen zo veel mogelijk te worden geëlimineerd. Dichtmaken van het probleemgebied raden we sterk af. Kakkerlakken kunnen zich dan ongecontroleerd voortplanten en een gigantische plaag vormen. 

Anker 1

Ander ongedierte 

Ratten, Muizen, Vliegen, Vlooien, Wespen, Bedwantsen, Rioolvliegjes, Mieren, Processierupsen, Vogels, meer..

Contact

bottom of page