top of page

Houtworm laten bestrijden

Houtworm laten bestrijden

Wanneer er houtworm in de constructie van een huis, schuur, garage, tuinhuis, bedrijf, school, kerk of kast zit en preventieve houtverduurzaming al een tijd geleden is of je juist wilt starten met een houtverduurzamingsmethode, zijn wij voor zowel de preventie als het laten bestrijden van houtworm jouw houtwormbestrijder. Met toegelaten middelen helpen we je tot wel 10 jaar professioneel van houtworm af. Het laten bestrijden van houtworm gebeurt ten alle tijde veilig en met inachtneming het milieu.  

Kosten houtworm laten bestrijden

Om er achter te komen wat in jouw situatie de kosten zijn voor het laten bestrijden van houtworm vragen we je eerst het probleem telefonisch op 0800 0425 of via het contactformulier te omschrijven. In de meeste gevallen worden de kosten voor het laten bestrijden van houtworm in kaart gebracht aan de hand van een inspectie. Indien je ons hiervoor inschakelt, plannen wij een inspectiedatum met je in. Doorgaans kunnen we na het verkrijgen van een aanvraag binnen 24 uur een medewerker langs laten komen om de de kosten voor het laten bestrijden van houtworm te bereken. 

werknemer in actie (1).jpg

Last van houtworm

Last van houtworm in de constructie van een huis, schuur, garage, tuinhuis, bedrijf, school, kerk, kast of op welke plaats dan ook kan erg vervelend zijn. Houtworm kan zorgen voor onveilige situaties doordat dragende constructies aangetast kunnen worden en daardoor niet meer functioneren. Heb je last van houtworm dan is het altijd verstandig om hier wat aan te laten doen omdat de houtworm zich anders ongecontroleerd zal voortplanten en voor meer aantasting zal gaan zorgen. 

Houtworm voorkomen

Preventief houtworm laten behandelen is dé methode om houtworm te voorkomen. Door preventief een houtwormbestrijding uit te laten voeren voorkom namelijk je dat houtworm zich kan gaan nestelen in het hout. Door eens per 10 jaar een houtwormbestrijding uit te laten voeren zullen problemen met houtworm worden voorkomen. 

Anker 1

Ander ongedierte 

Ratten, Muizen, Vliegen, Vlooien, Wespen, Steenmarters, Bedwantsen, Rioolvliegjes, Mieren, Processierupsen, Vogels, meer..

Contact

bottom of page