top of page

Ongedierte laten bestrijden in Groningen Friesland en Drenthe

werknemer in actie (1).jpg

Ongedierte laten bestrijden in Groningen

Wanneer je ongedierte in je huis, tuin of bedrijf hebt en het voor preventieve producten of planmatige ongediertebestrijding te laat is, zijn wij voor het laten bestrijden van ongedierte in Groningen jouw ongediertebestrijder. Elke dienst die wij aanbieden is met de grootste zorg voorbereid en gebeurt met inachtneming van het milieu, humaniteit en de veiligheid. Vaak kunnen we bij overlast vandaag nog met je in contact komen voor een plan van aanpak. Doorgaans kunnen wij in Groningen binnen 24 uur een servicemedewerker (gediplomeerd bestrijdingstechnicus) langs laten komen om voor jou ongedierte te laten bestrijden.
 

Anker 1

Kosten ongedierte laten bestrijden in Groningen

De kosten die voor het laten bestrijden van ongedierte in Groningen hangen af van de wijze waarop de ongediertebestrijding zal moeten worden uitgevoerd. Elke situatie is uniek. Daarom ontvangen onze klanten altijd een vrijblijvende offerte na een inspectiebezoek, na telefonisch contact of na contact via het contactformulier. Op de pagina met meer informatie over het laten bestrijden van een specifiek soort ongedierte in Groningen vind u meer informatie over de kosten. 

 

Nazorg

Nadat we een bestrijding hebben uitgevoerd geven we je adviezen om het in de toekomst op gebied van ongedierte muisstil te houden. We beschikken over verschillende methoden om ongedierte buiten de deur te houden en een nieuwe plaag vroegtijdig te detecteren. Zodoende loop je nooit meer risico op een plaag.  

Wat kunt je nu (niet) doen?

In de meeste gevallen dienen voedselbronnen en schuilplaatsen zo veel mogelijk geëlimineerd te worden. Dichtmaken van een overlastgebied raden we sterk af. Vaak zal het ongedierte een andere opening zoeken en kunnen zij een gebouw verder beschadigen.

Contact

bottom of page