top of page
shutterstock_711673786.jpg

Ongedierte laten bestrijden

Zeker wanneer je in de toekomst geen herhaling van de plaag wenst, is het verstandig om ongedierte te laten bestrijden door een professional. Onze servicemedewerkers zijn gecertificeerd om vakkundig ongedierte problemen op te lossen en daarna te voorkomen. Tegenwoordig kunnen we in veel gevallen zelfs gifvrij ons doel bereiken. Zo niet, dan helpen we je met toegelaten bestrijdingsmiddelen van een probleem af. Deze middelen mogen uitsluitend worden toegepast door gecertificeerde bestrijdingstechnici zoals ons. Het werken hiermee vergt specialistische kennis en gebeurt met inachtneming van mens, milieu en humaniteit. 

Werkwijze

  1. Leg het probleem telefonisch op 0800 0425 of via een bericht aan ons uit

  2. We geven je een scherpe prijs of bieden je eerst een (meestal vrijblijvende) inspectie aan

  3. Indien je akkoord gaat, plannen we een afspraak met je in. Dit kan al binnen 24 uur

Nazorg

Na elke behandeling ontvang je tips & adviezen om ongedierteproblemen in de toekomst te voorkomen. Ook beschikken we over verschillende methoden om een nieuwe plaag vroegtijdig te detecteren. Zodoende loop je nooit weer risico op een grote plaag.

Wat kan je nu (niet) doen?

Het is belangrijk om ongedierte niet vrijuit laten gaan. Voedselbronnen en schuilplaatsen dienen zo veel mogelijk te worden geëlimineerd. Dichtmaken van een overlastgebied raden we sterk af. Vaak zullen de dieren een andere opening zoeken en kunnen ze een gebouw verder beschadigen.

Neem contact op voor meer informatie

bottom of page